Home

6

Hallo ik ben Ria 76 jaar, woon in Drenthe, ben getrouwd heb een dochter en 2 kleinkinderen een jongen en meisje.

Omdat ik niet mobiel ben, ben ik kaarten gaan maken van toen nog theezakjes en won er een prijs mee  en dat heeft me doen besluiten om door te zetten.

Inmiddels is er veel veranderd in kaarten maken , en ben met de tijd meegegaan voor zover mogelijk.

Ook paint shop pro kwam op mijn pad en dat doe ik nu al bijna 16 jaar en heb er vrienden aan over gehouden die mij op weg geholpen hebben om te leren knipvellen maken,

Nu heb ik een kaarten club en een psp club en voor de psp club maak ik vaak de voorbeelden voor de gevorderde lessen. Op de kaartenclub hebben we ook iedere maand een wedstrijd en ook daar zorg ik samen met mijn beheerders voor de voorbeelden

Auteur: ria jorna

ik ben Ria 75 jaar en maak al 24 jaar kaartjes , bewerk psp en probeer een les zelf te schijven. Ik ben getrouwd, heb een dochter en 2 kleinkinderen een meisje van 17 en een jongen van 13 Ik had vroeger altijd gezegd ik ga nooit achter de pc, maar nu kan ik niet meer zonder Heeft er iemand interesse in de kaartjes ze kunnen altijd besteld worden, maar kan zijn dat ze al weg zijn. De prijs is 2 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *